El portal de turisme accessible Omnirooms preveu oferir fins a 200 hotels en dos mesos

11 de marzo de 2017

Enlace a la noticia

Ver en PDF

 

Artículo publicado por el medio:

El portal de turisme accessible Omnirooms preveu oferir fins a 200 hotels en dos mesos

Tancarà una ronda de finançament d’1 milió d’euros

El portal de turisme accessible Omnirooms.com preveu oferir en els propers dos mesos fins a 200 hotels a la seva pàgina web, així com iniciar una campanya de captació per aconseguir els 40.000 subscriptors.

En una entrevista d’Europa Press, amb motiu de la seva participació en el saló d’empreses tecnològiques emergents 4 Years From Now (4YFN), el conseller delegat i cofundador d’Omnirooms, Pedro Hernández, ha explicat que actualment ofereixen habitacions en 25 hotels de tota Espanya.

Ha avançat que en els dos propers mesos afegiran els 50 establiments de la cadena Catalonia Hotels & Resorts, i que l’objectiu és aconseguir els 200 hotels en tota Europa durant aquest 2017, i també “en breu” preveuen tancar una ronda de finançament d’un milió d’euros.

“Si entra Room Mate també podem arribar als Estats Units i Turquia”, ha dit, i ha destacat que la seva pàgina web rep unes 5.500 visites al mes, el 37% de les quals són usuaris recurrents, per la qual cosa entren amb freqüència setmanal al portal per comprovar si ha augmentat l’oferta.

Ha lamentat que els usuaris de cadires de rodes no poden reservar habitacions online a les principals pàgines web que ofereixen habitacions, per la qual cosa han de trucar per telèfon als hotels per demanar informació sobre les condicions de l’habitació i comprovar la disponibilitat.

ACABAR AMB LA DISCRIMINACIÓ
“Hem d’acabar amb aquesta discriminació que pateixen gairebé 37 milions de persones a Europa”, ha insistit, i ha assegurat que en 2012 es van realitzar unes 170 milions de reserves hoteleres d’usuaris de cadires de rodes a Europa, que van generar 395.000 milions d’euros.

Hernández ha afirmat que “el turista accessible genera més despesa a la ciutat i als hotels” i que, a més, acostuma a reservar les seves estades amb una mitjana de vuit mesos d’antelació, encara que ha criticat que la majoria dels hotels usen aquestes habitacions quan hi ha ‘overbooking’.

Ha observat que l’acord que han aconseguit aquest gener amb Catalonia per incloure les habitacions adaptades a la seva pàgina web i el suport que els han ofert el Gremi d’Hotels de Barcelona i Barcelona Activa són una “locomotora” perquè la resta d’hotels s’uneixin al projecte.

Omnirooms, que ha participat al programa d’acceleració de FuTUR Impact i està instal·lada en el m-startup-barcelona, preveu aconseguir aquest 2017 les 500 reserves i, en 2018, vol arribar a les 5.000.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *